Hotel


De Postelse Hoeve Tilburg


Kamers

Brasserie

Congrescentrum


Van familie naar familie

De oorsprong van dit hotel ligt in het jaar 1608, toen de familie Heerkens een boerderij liet bouwen nabij de Hasseltse kapel. In 1830 werd er gesproken van ‘een herberg’, maar waarschijnlijk werd er voor die tijd al geschonken. Rond de negentiende eeuw ontwikkelde De Postelse Hoeve zich tot een bekende plek voor allerlei zakenmannen en -vrouwen. In 1929 verkocht Hendrik Heerkens het café aan Cornelis Fouchier, die het enkele decennia leidde. Later, in 1934, werd aan het pand een verenigingszaal gebouwd.

In 1962 werd het complex, waaronder een van de oudste Tilburgse boerderijen, gesloopt. Het bedrijf was toen in handen van het echtpaar Vermeer-Fouchier, dat in 1963 een nieuw onderkomen betrok nabij de oude locatie. De naam Postelse Hoeve werd in dit jaar officieel en werd het café uitgebreid met een hotel en een restaurant. Van 1966 tot 1989 werd het bedrijf uitgebreid en verbouwd en in hetzelfde jaar werd er een apart congrescentrum met hotelaccommodatie geopend.

We danken onze naam aan een van de oudste hoeves in Tilburg. Wij zijn blij de naam voort te mogen zetten.

Overnachten bij de Postelse Hoeve

Ervaar de decennia oude, rijke sfeer van de hoeve, tijdens uw verblijf in Tilburg. Vanuit het hotel zijn talloze bezienswaardigheden makkelijk te bereiken en we helpen u graag op weg. Benieuwd naar onze kamers? Neem dan vooral een kijkje. Boekt u via onze officiële website, dan bent u gegarandeerd van de laagste prijs.

Aangepaste openingstijden

In verband met ons jaarlijkse personeelsfeest zijn er op 1 december aangepaste openingstijden.

Zowel ons restaurant als het hotel zijn die dag vanaf 17.00 uur gesloten. De keuken is op deze dag tot 16.00 uur geopend.

Graag ontvangen wij u in hotel de Druiventros


Weten waar u slaapt

Benieuwd naar het hotel? Bekijk de Postelse Hoeve op uw gemak.

Beste prijs garantie


Onze officiële website blijft de beste plek om te boeken. We zijn blij u ten alle tijden de laagste prijs te mogen bieden!

Blijft u overnachten?


De Postelse Hoeve biedt u 3 kamers, ieder licht en ruim. Tijdens uw verblijf leggen we u graag in de watten. Boek hier!

Speciale Arrangementen


Alleen op onze officiële website biedt Hotel De Postelse Hoeve speciaal voor u samengestelde arrangementen aan.