Wildkaart 2018

Het is weer tijd om te genieten van de heerlijkste wildgerechten samengesteld door onze keukenbrigade
Het is weer tijd voor de Wildkaart: Kom genieten van de heerlijkste wildgerechten bij Tilburg Restaurant De Postelse Hoeve Maak kennis met onze gastvrijheid en laat u lekker in de watten leggen. Kijk hieronder voor onze nieuwe Wildkaart van 2018: Kijk hier voor onze nieuwe Wildkaart:        

Diner € 55,00 voor 2

Iedere maand serveren wij een mooi 3-gangendiner met een fles rode of witte wijn voor € 55 voor 2 personen. Geniet van het menu dat speciaal voor u is samengesteld door onze chef-kok.
Iedere maand serveren wij een mooi 3-gangendiner met een fles rode of witte wijn voor € 55 voor 2 personen.

Brasserie

Brasserie De Postelse Hoeve is een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats waar u zeven dagen per week voor een aantrekkelijke prijs voortreffelijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Maar ook voor een kop koffie of een borrel bent u van harte welkom.
Aangenaam en smaakvol De Brasserie vindt haar oorsprong in het Duitse Brauhaus een brouwerij waar het bier ter plekke kon worden geconsumeerd. Soortgelijke gelegenheden waar geen bier meer werd gebrouwen, gebruikten op den duur ook die benaming. Zo ontstond de typisch Parijse brasserie: een ruime zaal met grote vensters, vaak met een terras, waar men […]