Uitstekende service

bij de brasserie

U bent van harte welkom bij restaurant Tilburg de Postelse Hoeve. Het restaurant van De Postelse Hoeve is dagelijks geopend vanaf 07.00 uur. De keuken is geopend vanaf 11.30 uur en u kunt tot 21.00 uur bestellen.

Ontbijten, lunchen, dineren

Brasserie De Postelse Hoeve staat voor een eigentijdse versie van de klassieke Parijse brasserie aan de rand van Tilburg. Brasserie De Postelse Hoeve is een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats waar u zeven dagen per week voor een aantrekkelijke prijs voortreffelijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Maar ook voor een kop koffie of een borrel bent u van harte welkom. Dus kom gezellig genieten van onze gastvrijheid.

 

Wildmenu, zaterdag 21 november

Onze chef heeft een geweldig 4 gangen menu samengesteld. Indien u graag wenst serveren wij bijpassende wijnen. Niets mooier om hier, wanneer de bladeren bijna van de bomen zijn, echt van te genieten! Kosten menu €37,50 p.p.
Reserveren gewenst.

Bekijk en maak je keuze

van de menukaart of
1 van de maandmenu’s?

Waarom de Postelse Hoeve?

Eindeloze
mogelijkheden

Van een hotel en restaurant tot eventlocatie. Onze locatie is van alle gemakken voorzien en we informeren je graag over alle mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vooral even contact met ons op.